Wat betekent sale and leaseback?

Door Marel van Andel

We melden het al trots op onze website: bij ons is het mogelijk om je eigen kantoorpand te huren onder een sale and leasebackconstructie. Dat klinkt misschien moeilijk, maar het is juist ideaal wanneer je meer liquiditeit nodig hebt en niet wilt verhuizen.

Wat is sale and leaseback?

Wanneer je kiest voor sale and leaseback, verkoop je jouw bedrijfspand, waarna je het vervolgens weer terug huurt. Je verandert dus van eigenaar in huurder. Door de verkoop krijg je in een korte tijd veel liquiditeit die je in je bedrijf kunt steken. Daarom is sale and leaseback dan ook een ideale oplossing wanneer je als bedrijf wilt groeien of nieuwe investeringen wilt doen. Een bijkomend voordeel van sale and leaseback is dat je niet hoeft te verhuizen.

Sale and leaseback bij Heldwijk

Ook wij bij Heldwijk zien de voordelen in van sale and leaseback. We bieden graag deze constructie aan als optie, om bij ons je bedrijfspand te huren. Het is dan ook mogelijk om je huidige bedrijfspand aan ons te verkopen, waarna je het weer bij ons terug kunt huren.

Bij Heldwijk zijn wij gespecialiseerd in het ontzorgen van onze huurders. Dit betekent dat wij graag meedenken over schoonmaak, inrichting en verduurzaming. Door te kiezen voor een sale and leasebackconstructie heb je dus niet alleen extra liquiditeit, maar kun je ook helemaal ontzorgd werken. Wij nemen de zorgen over het pand graag over.

Wil je hier meer over weten? Neem dan vooral contact met ons op.